architecten van Mourik zoekt stagiars


16-8-2016

Architecten van Mourik is op zoek naar een ambitieuze en getalenteerde TU stagiair (of gelijkwaardig) voor ondersteuning op het gebied van ontwerp en technische uitwerking van projecten. Stagiairs maken deel uit van het ontwerpteam, en worden betrokken bij alle aspecten van het ontwerpproces.

 

Architecten van Mourik is een ambitieus bureau dat in haar 60 jarig bestaan een aantal inspirerende gebouwen heeft gemaakt. Het bureau kenmerkt zich door een helder concept te vertalen naar een maakbaar ontwerp. Dit vergt een onderzoekende, analytische attitude met oog voor de realiseerbaarheid van onze ontwerpen.

Architecten van Mourik werkt onder andere met Revit, Autocad, Adobe Creative Suite en Sketchup. Kennis en vaardigheid met deze programma’s strekt tot aanbeveling. De stageperiode is bijvoorkeur zes maanden. Alleen sollicitaties met CV en portfolio worden in behandeling genomen. Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatie dan, bij voorkeur per email, ter attentie van Klaas Herrema kh@architectenvanmourik.nl, of telefonisch via +31 (0) 70 360 68 30.aanmelden


laatste nieuws